Blogger Super Kiut || Iha Zaliza


Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum ! Ahaa kau dah kenapa Marhaini tetibe nak me-review blog orang kan. Hihi tah, sebab suke-suki nak menghargai, makanya terhasillah ini. Hai +Iha Zaliza maafkan akak kerana memasukkan namamu juga blogmu di sini :)

Dia istimewa. Sangat istimewa. Even saya baru kenal dia hari ini. Yeah seriuss, saya suka dia. Dia hamba pilihan Allah. Allah sayang dia lebih. Dia kuat. Dia ceria. Dia peramah. Muahaha dah macam luahan perasaan la pulak. Jangan salah faham ye, nak tau kenapa dia istimewa di mata saya, dia dan mereka. Silalah ke laman bebel beliau ! :D


Well, yang sebenar-benarnya terharu sebab dia sudi baca dengan gigih oo entry-entry lama saya dan mengomen dengan jayanya. Yang mana situasi itu amatlah disukai oleh hamba Allah seperti saya. Rasa dihargai dan dikasihi. *lelebih kalo berkata-kata-puii. Ngeee ;) Mekasih daun keladi ye Iha ~ 

At the same time, rasa bersyukur dapat kenal individu special seperti Iha Zaliza, kerana dia berbakat menulis ! Haa aku ada ? Kompem laa takdek kennnn ~ Tak percaya ? Jom kita melawat penulisan2u.com jap. Meh-meh :) KLIK SINI ~

Maybe korang dah sedia kenal Iha, aku je delay. Huuu kesian. Opss terlebih sudah story mory tentang Iha ! Hehe nak tau lebih ? apa tunggu lagi lawati beliau di  ihazaliza.blogspot.com 
-anda akan beroleh peluang bercuti 2 hari 2 malam di Bali ~ ini tipu 
-anda akan dapat diskaun membeli belah di Zalora ~ ini serius ^_^


psstt.. kak +Nieyxzha Hassan yang cantik jelita, kasik kita header ! ThanxX much-muchh kak. Sukakannya, gandakannya sebab background putihh pehtu font tulisan jom cipta bahagia peberett i laa plus trademark doodle comel itu. LIKEE LIKEE LIKEE ! ^_^


JCB :
Allah itu Maha Adil.
Dia melebihkan kita dalam sebahagian hal,
dan mengurangi dalam sebahagian hal yang lain.
Tiada sebab untuk kita mempersoalkan,
kerana sentiasa ada sebab untuk kita bersyukur :')
~ inspired by them ~

Maka nikmat Tuhanmu yang manakah yang kamu dustakan?
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE