Pencarian Bloglist 2013 || belog JCB

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Kalian blogger yang saya hormati lagi dikasihi,
dengan penuh rasa rendah diri dan tak reti
saya nak buat segmen,
"Pencarian Bloglist 2013 || Belog JCB"


Tujuannya macam biasa,
nak tepek kan blog korang yang super duper BEST
kat bloglist belog cabuk saya ini, eheh.
Senang saya nak terjah, singgah semalam dua, 
komen post baru & shout kat mane2 yg sesuai :D

Syaratnya mudah aje :

1. Follow Belog JCB
2. Like Belog JCB on facebook
3. G+ add to circles tak wajib, terpulang ^_^
4. Letakkan Belog JCB dalam bloglist anda *kalau sudi, kalau tak pun still boleh join :)
5. Tak wajib buat entry, tapi kalo rajen terpulang :D
6. Cuma WAJIB letakkan link anda dalam kotak komen SAHAJA berserta SEBAB 
anda mahu menyertai "Pencarian Bloglist 2013 || Belog JCB" :P

Simple je kan :)

Tarikh tutup : 9 Januari 2013, 9.00 malam (◡‿◡✿)

hopefully blogger2 yang sporting semua
sudilah kiranya menyertai "Pencarian Bloglist 2013 || Belog JCB" 
okeyy.. 
ehemmm2 untuk penyertaan yang PALING memikat hati,
Mar akan kasik topup RM10 x 1 & RM5 x 2, kehkeh oke x ?

Oleh itu, saya merasmikan pencarian ini.
wahh dah macam mencari cinta plak :P

Ok lah, terima kasih daun keladi,
tunggu apa lagi..
cepat2 joomm letak link korangg :D

******************************************************************************

Ehem2... test test Assalamualaikum kalian :)
mengumumkan bahawa
segmen ini udah 
TAMAT :D

eh eh dah tamat laa.. hehe
TENKIUUUU veghiii much pada yang sudi meriahkan
pencarian cintaku ini
ehehe :P

psst.. pemenangnya ?? jumaat jcb umumkan okeyy :D
Kasi saspen maa..
bajet -_-

Hee ape pun
 jom singgah menyinggah dulu hokeyyy ! ^^

>> SENARAI BLOGLIST JCB <<

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE