" Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com




Yippie .. !
Wajib JOIN segmen kak mia neh taw :)

Nak join ? terjah kakmia liana oke ~
Hihi, pi baca sendiri apa kakmia nak.. hehe 

Den nak penuhi syarat-syarat kakmia, ekekeke
Duk elok-elok, bace sambil senyum oke !
sebab tagline kakmia pun . .


Like ! Like !
Kerana hal yang paling gampang itu kan 'SENYUM'.
Senyum itu sunnah.
Senyum itu ibadah.
^_^
Eh, adakah saya sudah menepati syarat segmen kakmia?
Opss . . 
Sebelum tu, follower belog jcb sekarang : 264
Ya, soalannya apa yang anda paling suka di blog ini (mialiana.com)?
Jawapan saya :
1. Tuan blog sendiri - tak pernah jumpa tapi dapat rasa keibuan & kelembutan dia .. sangat friendly, supportive & optimis :)
2. Tagline nye - simple, nice & therapy : Smile . . Smile . . Smile
3. Entry - tak pernah sunyi . . sentiasa update ! thumbs up ! Like Like :D
4. Ni paling saya suka -
Kerana blog ni pernah ketengahkan belog saye !
*ohh dari situ timbul keyakinan untuk blogging dengan lebih gigih*
ThanX kakmia ! Sayang lebihh la ! :D
JCB : # tulis dari hati akan sampai ke hati #
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

47 comments:

  1. Asslammualaikum iSZ Udah follow cik matahari . ini link saya http://ismaildotcom.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih ya sudi join segmen kak mia. tersenyum2 sambil baca entri ini. entri penyertaan lengkap ;)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 266 .

    Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

    nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

    Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
    Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

    From: Fariz Reza [Dot] Com

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.
    Syah datang dari segmen yang sama. Syah Followers ke 267.

    Jika sudi, jom join segmen syah pula.
    InsyAllah ada hadiah. (Link)

    Semoga dapat mengeratkan silatulraim.

    ReplyDelete
  5. DATANG DARI SEGMEN KAKMIA .. N FOLLOW SINI .. JOM LAWAT KITE LAK .. HEHE .. BAK KATE KAKMIA .. SMILE SMILE SMILE ..

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama dtg follow & BW ^^

    http://nazlyizan.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  7. Penat terbang tinggi-tinggi;
    Datang sini rehatkan diri`Dari Segmen yang sama :) Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan :D

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  8. jenguk cikmar dari segmen yang sama.. ^_^

    ReplyDelete
  9. assalam...ayu datang dr segmen yang sama...

    hehee...kalau tak keberatan ..jom la join segmen ayu pulak yer...hehehe..ada linknyer kat bawah ni...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun-2012.html

    ReplyDelete
  10. Bw.. jemput singgah and see new entri… dtg dr segmen yang sama…http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  11. saya follow sini .. jum singgah http://ceriteraashraf.blogspot.com/2012/11/ada-orang-ajak-date.html

    ReplyDelete
  12. reena singgah sini..dr segmen yg sama..:)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.. Blogger berusia 12 tahun singgah sini. Saya datang dari segmen yang sama.. :)


    http://www.faqihahhusni.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  14. http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh_26.html

    Dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen yang sama :

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    salam kenal k & done follow

    ReplyDelete
  16. singgah dan follow dari segmen sama...
    http://fendy1302.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  17. salam..singgah dtg dri segmen sme :) slm knal ye..ad mase jom jmput ke blog sy http://akmaluv90.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html maseh :)

    ReplyDelete
  18. hyee.. dtg dr segmen yg same.. done follow.. jomke blog afraa plak ?

    http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  19. salam, dah follow blog yang comel ni, akak dr segmen yg sm... meh le jenguk2 blog akak http://ieta-myblog.blogspot.com pula...hehe... tp entry tak sempat nk update lg cos sdg siapkan 2 assignment individu sambil2 BW...

    ReplyDelete
  20. Datang bergolek dari Segmen Follow Dan Blogwalking Oleh Mialiana.com

    http://www.erazfadli.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  21. salam.. yeen dari segmen yang sama
    jemput singgah jika ada kelapangan ^^
    http://treasurelicious.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  22. Azwa datang dari segmen yang sama.. =D

    http://azwarsyuhada.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  23. singgah dari segmen yg sama...:)

    http://timizero.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-blogwalking-mialiana.html

    ReplyDelete
  24. hai!! budak SLE datang singgah dan follow dari segmen yang sama! jemput ke blog deno nanti ya... :)

    http://www.dayangdeno.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  25. salam kenal,kte dtg follow sini dr blog kak Mia

    ReplyDelete
  26. Salam… Emmymazli datang dari segmen yang sama. Singgah baca entri & FOLLOW sekali! Salam Perkenalan ^_^

    http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  27. dari segmen yg sma :)
    done follow u ..

    http://diarysiichiera97.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen yang sama =)
    dah follow :)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan di blogwalking perdana...Dari segmen yang sama.Follow sini gak~

    ReplyDelete
  30. ehem. kite joined jugak.. tapi xlengkap awal2 tu.. :P

    ReplyDelete
  31. Hai , from the same segment . done follow you . hit me back
    http://nasothman.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  32. done follow dari segmen yang sama :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  33. salam. singgah dari segmen yg sama. dah follow& bw kamu. :)
    singgah & follow sini juga ye kalau sudi.

    http://sheeraya.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum..
    Ibu singgah dari segmen sama.
    Dah follow sini.

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/12/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  35. salam, singgah dari segmen yang sama. canteknya blog awk. :)

    mai singgah
    http://belognanabyte.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    ReplyDelete
  36. salam. Senarai penuh peserta ada dalam entri ini

    http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-follow-dan.html

    dan pemenang 10 orang blogger akan diumumkan pada malam ini.

    ReplyDelete
  37. assalaamualaikum. muja datang nak ucap tahniah menang segment kak mia and nak jemput join ga free domain for all. semua peserta akan dapat and no winners will be chosen. do join k :D

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
  38. Salam kenal. Hai :) Miza datang daripada segmen yang sama. Singgah sini dan follow :)

    ReplyDelete
  39. tahniah kerana terpilih dalam segmen kak mia ni.. :)

    ReplyDelete
  40. Tahniah sbb menang segmen ni!
    blh tahan blog ni lawa..

    http://rojakdanabc.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-dan-blogwalking-oleh.html

    p/s:dah sedekah hihihi

    ReplyDelete
  41. Tahniah, Mar antara pemenang segmen ni..

    ReplyDelete
  42. ya tahniah dari blog Pesona..
    http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

    ReplyDelete
  43. dari segmen yg sama :)
    btw , jum join :)
    http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/2012/11/giveaway-oh-my-birthday-by-fatin-nazura.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum!
Komen jangan tak komen ye :D
✿ Terima Kasih Taw ✿

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE