Alat Penimbang Berat

Assalamualaikum korang..
Haha suke tak dengan alat penimbang berat ??
Honestly, aku tak berapa suka dengan makhluk ni, kekeke..
Ala korang faham-faham jela, dia tak pernah tau nak tunjuk berat idaman aku :P
Almaklum la orang feremfuan kan sensitip bab berat2 ni heheh.


Haha, berat nak ringan, diet maleh kekeke.
Nak wat cane, hehe.. dah itu ketentuanNya, haha ayat nak escape aje !
Oke fine, bukan nak cerita sal alat penimbang yang itu,
ni alat penimbang blog.. ahaa tadi masa jalan-jalan kat blog kak +Mia Liana ade dikongsikan laman web untuk timbang blog korang ~

Ahaa jangan ingat manusia je hade berat, belog pun hade.
Untuk menjamin kesejahteraan pengunjung blog anda, kena la ringankan blog kita.
Supaya senang pengunjung nak berkunjung. *ayat cam ulang-ulang jep*
Emm lain-lain sebab korang kaji sendiri la ehh ^^

Ni belog jcb punye :

gambo blurr -_-" *ringan kot, ke cane ?

Ce try test timbang kat SINI, kalau ringan, nak angkat blog korang jadi kakak, abang @ adik angkat boleh tak ? pleaseee :P


JCB :
Kesihatan itu penting
jagalah kesihatan anda
pesanan ini khas dari uganda ~




La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE