Listen jadi fenomena

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh
warga maya sekalian.



Listen Listen Listen.
"Listen jadi fenomena"
Iyee x tipu.. ia jadi fenomena.
Kalo x caya, ce tanya warga maya,
siapa yang ada fb, twitter, blog, 
mustahil tak tahu tentang perkara ini :)

Unbelieveble, in 1 days,
korang boleh jd famous dengan hanya 
sebuah video, sebut listen dan bercerita tentang haiwan. pfft
eh seriusly, pada mulanya, saya berfikir malas mahu menulis 
tentang hal ini. nanti banyak yg disasulkan.
Tapi mengapa tulis jugak ??

Emm mungkin sekadar nak berpesan pada diri sendiri,
yang mana zaman hari ni,
nak CAKAP apa,
nak TULIS apa,
nak BUAT apa-apa,
pleaseee THINK carefully,
and USE your brain.

u CAKAP hal yang tak sepatutnya,
ur VIDEO will be uploaded. and spread
u TULIS hal yang tak berfaedah,
ur WORD will be printscreen. and spread

nak-nak hal yang melibatkan MALAYSIA ku tercinta !
beware... ramaiii warganegara yang sangat prihatin :)
we  malaysia

psstt.. google je segala segi yang berkaitan.
opss Ustaz Hasrizal dah tarik diri dari viral ini,
korang lebih2 kaan.. hehe  
biar manusia belajar dari kesilapan :)

booo PAH. hidup BAWANI, eh ^^
korang jangan tepuktangan boleh takk #aptb

JCB :
do respect others.. we're same human :)
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE