Bila Mereka Ada


Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :))))

Selamat berhujung minggu semuaaa.. ^^
Semalam tak menyempat nak update, ni semua pasai mereka la ~ Eh, bila mereka ada, apa yang akan terjadi kepada saya, ialah tidak menyempat nak meng-online. ngeh3

Di kala inilah saya amat mengagumi dan terkagumi dengan blogger yang ada status, eh. Status di sini, seperti seorang ibu, seorang bapa, seorang guru, seorang yang bekerja dan seorang yang macam-macam lagi lah.. kecuali penganggur macam saya. Ngeeee ;)

Mengapa saya mengagumi dan terkagumi ? Yelaa dalam pada sibuk-sibuk menguruskan hal-hal yang berkaitan, mereka masih sempat menulis atau mencoretkan sesuatu di laman sesawang memasing ! Huiiiyyyyoooo tabik sepering lah. Sebabnya, kalo saya laa kan, bila mereka ada, dah malas nak update. Ek bukan malas apa, macaamm.. emm macaamm takde privasi nak berdua-duaan dengan laptop gitu. Haa.

Siapakah mereka itu ? Jeng-jeng-jenggg.. Ni lah muka-muka wanted ! :P


Diorang punye mulut, masyaaarakat.  Hehe sayang budax budax mucuxxx ni ketat-ketat. Bila mereka ada di rumah, bagai kapal pecah-lah rumaah yang sedia maklum. Ahaha. Bes korang ada kat rumah, nanti balik kampung lagi okayy okayy. baru meriahhh ^__^

Sekarang rumah dah sunyi balik, hewheww ~ Untuk kakak-kakak dan abang-abang kawasan, selamat kembali ke sekolah ! Hoyeahhh ;)


Hihi lawak eh gambar ni yang tak tahan kuceng ngan beruang pun tompang badmood :P Ok lah tu je papai semuaaa :)

Pssstt..Hmmmm rasanyee.. lepas ni dah tak dapat nak online macam selalu hewhew.. Sekarang pun dah jarang singgah tinggal komen kat blog-blog wajib singgah :'(

JCB :
Wanita yang bahagia bukan yang hidup mewah,
bukan yang cantik, yang bersuami kaya atau hensem,
tapi mereka adalah yang sedang sibuk
menempah tiket ke syurga -UAI :)
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE