Catatan Tidak Bertajuk



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

Alhamdulillah, demam pun dah kebah, terima kasih untuk siapa-siapa yang mendoakan kesihatan saya. Alhamdulillah, mungkin dah lama tak demam kot, dapat lak musim panass menggila sekarang ni kan, korang jaga lah kesihatan baik-baik ye. Mana yang bekerja, nak jaga anak-anak, kesihatan sangat penting kan. Kalau tak sihat, macam terbantut semua kerja. Allahu Akbar, besar nikmat sihat pada kita :) ~Alhamdulillah~

Hihi tah harini nak tersenyum jeee... *Senyuuummm sampai Uganda* Tau tak pasai pa nak senyuuum je neh ?? Nii pasal korang la.. haa kaki komen tegar kat blog ni. Eh, bukan kaki yang komen, tangan yang rajin dan hati yang mesra baik hati sentiasa memberi sokongan ! Terrrbaikkk ~

Ada yang beri kata-kata semangat, ada yang mendoakan, ada yang offer ke lamannya untuk bersantai tenangkan minda. Hihi baik sungguh. Paling lucu, ada yang kata saya banyak makan gulai :P Aishhh mungkin kot. Tak kurang yang bersyak wasangka ada makna di sebalik entry INI dan INI. Hmm mungkin laaa ada kisah, tapi biarlah ia tersimpan sebagai kenangan semalam ! Takde apa yang merumit pun. Saja je melayan perasaan hihi :P

Ek apa yang pasti, ter-sangatlah happy dengan caring loving korang !! :D
Rasa nak melompat macam ni ha ^__^

jommmmmm! sapa nak joinnn kita melompat lebihhh tinggiiiii :D

Yeahh selamat berusaha ! Selamat berusaha ! Kadang-kadang Allah tak bagi apa kita nak, tapi Allah bagi apa yang kita perlu. Alhamdulillah Alhamdulillah, jom-jom jadi hamba bersyukur, sedikit tidak merungut, banyak mengganda syukur, Subhanallah :)

Ini hadiah untuk kamu, dia, dan mereka yang baik hati, sentiasa menghulur bantuan tanpa mengira darjat, usia dan pangkat ! Cewwaahh hehe. Daaaaaaaaaaaaann BE HAPPY if you in a position to help someone, give thanks to ALLAH ;)




JCB :

Pssttt.... nak singgah blog korang jap agi :)
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE