SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??



# Design no 2, saiz M #

Saya suka Salju Creative kerana ia umpama suatu medan pertemuan yang baik. Ops bukan pertemuan untuk mencari jodoh, medan pertemuan bagi yang dah ada pasangan dan bakal diakad, bertemu dengan pendesign kad kahwin, banting, fotografi dan yang seangkatan dengan hal-hal mejelis perkahwinan. Tak percaya ? Lihat apa kata-kata Salju Creative !

Assalamualaikum & hye semua kepada bakal-bakal pengantin yang dihormati....
Pernikahan merupakan satu perkara yang dituntut dalam agama, begitu juga berjimat. Bagi mereka yang menginginkan penjimatan kos dari aspek kad perkahwinan, cenderahati, fotografi, guess book dan lain-lain, anda (bakal-bakal pengantin) boleh lah membuat tempahan dengan Salju Creative..

Harga dan Kualiti yang kami tawarkan adalah yang terbaik!!

Kami di Salju Creative menawarkan khidmat untuk pengantin... Antara perkhidmatan yang kami tawarkan ialah;

KAD JEMPUTAN
FOTOGRAFI
BANNER / BANTING
CENDERAHATI 
STATIONARY
T-SHIRT 
Haaa tengok ? Kan ? Kan ? So so, bagi korang-korang yang bakal berkahwin, namun masih mencari-cari kat mana nak buat kad jemputan, banting, fotografi, cenderahati, blablabla..  yang MURAH dan CANTIK, tak payah nak runsing-runsing lagi, di mana anda nak cari ? SALJU CREATIVE lahh ngee XD

kalau berminat, boleh terus hubungi mereka melalui emel atau no telefon ! Senang kan :)
1. hafiz601448@gmail.com (hafiz : 019-2352583)
2. umizuhirah@gmail.com  (umi : 013-3531448 )

Ini promosi percuma, sebab SALJU CREATIVE baik hati ahmat nak kasik t-shirt yang ada tulis nama blog sendiri, siapa taknak oiii XD SAYA NAK T-SHIRT BLOG ! AWAK NAK ?
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE