Kanak-kanak 90-an


Hahaha sape pernah buat cemgini ?
Sapa yang zaman kanak-kanak die 90-an,
mesti pernah main camni kan.

Habis di punggahnya kusyen2 kat rumah,
pastu kena marah kalau x kemas balik :D

Tapi best, masa tu rasa feeling gile, macam real je.
Kalau x jadi kubu, buat khemah tempat berteduh,
tak pun main buaya2, kusyen tu jadi darat, hahah :P

Rindunya zaman dolu-dolu,
kreatif terlebih.. ada je bahan permainan nye kan ^^

Ok lah, saja nak share memory lama dengan korang,
kalau ikutkan memacam lagi kaan, maklum la zaman tengah aktif. .
Gambar ni pulak terjumpa kat facebook :)

Ok lah, Assalamualaikum ^_^V

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE