Sorotan sepanjang 2012 || Tinggal Kenangan

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !

Entry ni kena taip cepat2, tinggal 2 jam sahaja lagi
angka 2012 akan bertukar ke 2013 :)

so, belog jcb kat sini xnak lepaskan peluang
untuk abadikan jugak kenangan-kenangan 
sepanjang 2012 ! 

image by google :)

2012

Januari
# Start blogging ! Yippie.. :)
# Survival Luar Kampus, Ayer Keroh. 
Di sini bermula segala kenangan terINDAH.. masih sangat2 merinduii detik2 di sana
Februari -
# Aktif bersama team FAKIH.. rinduu dgn anak-anak syurga yang kian ramai kata Amalina Osem :')
# Aktif bersama geng JPLK.. rinduu rinduu cat bilik gerakan, culaan ke rumah2, meeting2 kunon - maaf akak selalu lambat ! opss :D

Mac, April -
# Sibuk dengan assignment o assignment, last semester la katakan..
# Sibuk dengan program JPLK yg super duper selamanya dalam ingatan
# Sibuk dengan kursus kahwin - ek? padahal 2 hari je, hihi

Mei -
# Semester terakhir kian berakhir ! huuuu T_T
# Kenangan kelas terakhir KDO
Kenangan manisssssss.. kelas TERR BEST ! Setiap minggu tak sabar masuk kelas, sebab boleh main game. Penutup majlis yang sangattt sporting, lakonan ahmad terrbaik,,makanan banyak hihi, persembahan special. oohh Rindu Dr.Z ^^ 
# Musim exam yang sempoiii - 2 paper jep ! hihik
# Berbengkel Latihan Mengajar - oh rinduu, masa ni masing2 semangat nak jadi chekgu :)
# Gementar & sibuk menguruskan penempatan Latihan Mengajar :)
Macam-macam masalah kan, alhamdulillah semua dapat tempat latihan, ingat lagi sampai ke Sabak Bernam menghantar mekzu ngan mekyong ! hihi.
# Sempat mendaki broga hills !!! KENANGANNN MANISSS ^^

Jun -
# Join catering makanan arab - Majlis perkahwinan & GT1 Sepang
# Bermulanya sesi memegang title 'guru praktikal' -ahak
# Weehhh banyak kenangan masa mula menjejakkan kaki ke sekolah !
1st time, nebes, jantung nak terkeluo pun hadeee, semangat tiap hari buat Bahan Bantu Mengajar. ehekk.
Julai -
# Start puasa, alhamdulillah di pakej sekali dengan mengajar !
Sangat mencabar masa ni, berulang alik dari pantai permai - kg baru setiap hari naik motor mengharungi jem bersama kak syieda, ouhh rasa sangat2 xsabar nak habiskan latihan ! Pernah minyak habis tengah jalan, ahaha kat bangsar tak silap. adeh jadi model x berbayar :P
# Majlis Khatam Quran di SMK PW - dapat Quran, alhamdulillah ^^

Ogos -
# Muncul di blog kak mialiana as follower no 7887 :D
# Selamat Hari Raya maaa :)
# Ha ha ha musim kena observe dengan penyelia !
Yang best, anak-anak murid memang super sporting.. terima kasih banyak2 sebab bekerjasama dengan ustazah. sayang korang ketat2 :) Dr.Saiful & Dr Ahmad Kassar tinkiyuuu veghi much ! i got A, alhamdulillah :D
# Detik2 akhir di SMK Puteri Wilayah ! U_U
Makin sayang, makin cinta.. taknak meninggalkan tapi mesti meninggalkan :'(
September -
# Awal bulan menjadi minggu terakhir di SMK PW.
Menjadi famous sebentar gara-gara anak murid yang comei2 hihi, miss that moment.. korangg semuaa memang bestt :) RINDUUUUUUU huu
# Sibuk menguruskan urusan claim elaun praktikal.
# Musim mengambil jubah konvo :)

Oktober -
# My sweetest moment forever after !! - my convocation ^^
Masih jelas kenangan itu, berbaris & berarak dari Bangunan High Impact, UM menuju ke Dewan Tunku Canselor. Masih merasa terhutang budi dengan jasa keluarga, rakan-rakan seperjuangan ! Allah.. moga Allah merahmati & memudahkan urusan kalian. tanpa kalian, aku bukan siapa2 :/
# Urusan pemulangan jubah
eh, teringat nak bergambar outdoor pakai jubah konvo CANCEL sebab hujan :( xpe la xde kat dtc pon jadi laa.. at last topi zuhailah hilang ! huu xpasal2 kena ganti huhh :/
# Menyiapkan proposal sambung belajar :)

November 
# Nothing special ekeke sebab penganggur setia kat rumah tapi sangat best sebab boleh aktif blogging.. join pelbagai segmen, walaupun x menang bestt sebab dapat kenal ramai blogger :D
Buat geng blogger, korang memang baiikkk.. walaupun x kenal face to face tapi baik macam dah lama face to face.. ehehe. korang supportive sangat ! TQ veghi muchh.. hope this can remain forever :)

Disember
# Menang GA & segmen ehehehe :P
# Bulan yang banyak orang kahwin ! ahaha
Ramaiii kawan 1 batch & 1 cos kahwin.. Barakallahu Lakum ^^
# 2 orang my BFF got engaged :)
# 2 orang my BFF got married :)
# And of cos umurku genap 24 tahun 2 bulan 2 hari pada hari ini ^_^

Oh sudah lahh, terlampau panjang pulak catatan ini.
Maafkan saya andai catatan ini membuatkan anda bosan &
ia seolah2 tiada kena-mengena dengan anda-anda :)

Saja saya catatkan secara ringkas untuk tatapan peribadi.

Tapi tetap TERIMA KASIH pada yang sudi baca hingga ke titik ini.
You're VEGHI SPORTING n HARDWORKING, hihik :P

Semoga Allah memberkati kalian :)

:: SAYANGGGG SEMUAAAAA ::
:: RINDUUU SEMUAAAAA ::



JCB :
Andaii dapat ku undurkan putaran dunia, eheh merefek!
Benda yang paling jauh adalah masa yang telah berlalu,
yang baik jadikan kenangan,
yang buruk jadikan pengajaran.
segalanya manis di penghujungnya, 
kerana ia menjadikan siapa kita hari ini.
Alhamdulillah Ya Allah.
Moga kita menjadi lebih bermanfaat,
moga kita tak tergolong dalam kalangan yang rugi,
moga Allah tambah sayang pada kita semua :D
 

 


La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE