Giveaway Mialiana.com


Bismillahirrahmannirrahim.
Nampak, terus Join ! 
Nak join jugak ? Tade hal la, klik banner olrite bebeh :)

(◡‿◡✿)
Dear sis mialiana penerima anugerah CEMCA,
Saya PALING suka entri INI di Mialiana.com kerana 
sudah pasti saya begitu banyak terhutang budi dengan entri ini. 
Semenjak entry itu di publish oleh kak mia, 
maka, ramailah yang bertandang ke blog picisan ini :)

Alhamdulillah, terima kasih pada yang sudi menerjah ^^

Selama-lamanya saya tak akan lupa atas ke-baikbudi-an kakmia liana yang super osem itu :D
*hihi bodek habiss wehhhh :P

Oke lah rasa macam x adil pulak, mana2 segmen akak buat,
saya asyik suka entry tuuuuu je kan, mentang-mentanglah hihi.

So, saya decide untuk MENYUKAI & MEMINATI entri INI.
Mengapa? Lihat sahaja tajuknya, Untuk Yang Teristimewa.

Walaupun entry ni dah berusia setahun yang lepas,
 saya sengaja selongkar untuk mengimbau kenangan lalu akak, kekeke..ia tetap evergreen.
Kerana entry berbentuk penghargaan tetap fresh poreber :)

Whoaa !
Kakmia umpama bersyair dalam entry ini. weewit.
romentiikk gitu,
soooo sweetttt lorr :)
seorang isteri yang begitu menghargai suami,
bestnye ada yang tersayang !
*akak doakan untuk saya jugak ye* ^^

Semoga berkekalan hingga ke syurgaNya. Allahumma Aamiin.

Lagi menariknya, kakmia tak lupakan bespren2 die!
Bahagia bersama-sama, selama-lamanya.
Yang lucunya, siap Verangan tu nak duet lagu beribu sesalan.
Wkwkwk, kalau duet, jangan lupe rekod okey ^^
Hihi.







P/s : Saya join sebab kakmia yang buat GA ni, bukan sebab pendrive taw :PP
kikiki tapi andai ada rejeki di situ, apakan daya rezeki jangan ditolak, ahak2 :D

Oleh itu, mari la kite tag mereka-mereka nii,
kemon, jomla join bersama-sama ye :D


hihi XOXOD

Assalamualaikum ^^


La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE