SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta


Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum kak ieta, eh ! kak ieta je ke ?
Hi assalamualaikum semua lahh :)

Ok memandangkan hari ini, hari bersegmen buat diriku,
maka, teringatlah segmen kak ieta ni..
Nak tau pasai apa ? Singgah senirik kat SINI :)

Bagi menjalankan amanah kak ieta,
pertamanya saya mintak maaf, saya pun bukan pandai sangat bab-bab ni.
Amanah ke ? Hehe suke-suke je ~

Apa yang saya tuliskan mungkin sekadar pandangan peribadi,
sebab saya pun masih bertatih dalam blogging ni kak, hihi ^^
Kita sama-sama belajar oke, mungkin ramai lagi blogger2 otai lain yang boleh membantu.
So, penyertaan ni sebagai sokongan padu kepada akak :)

Emm nak mula daripada mana taktau, kekeke
Mula dari header lah, besarkan 'blog ieta' mungkin lebih baik.
Saya suka konsep jambangan bunga, keibuan di situ ^^

Saya suka ada doa ! Bila orang singgah automatik akan baca,
insyaAllah pahala berpanjangan untuk akak :)
cuma ayat tu memang tak boleh center ek ? mungkin kemas sikit kot.

Haa yang lain-lain kat sidebar saya rasa terpulang pada akak, hihi
Kalau akak rasa penting, takpe letak je as long as senang nak loading kan :)
Saya nak bagi cadangan lelebih pun tak reti, kekeke :P

*saya tak jumpa blog archieve. huhu naseb ade sitemap ^^

Emm tu je lah kot, saya harap membantu lah koottt..
Haha ape pun selamat menjadi ibu yang mithali, guru yang berdedikasi,
pelajar yang cemerlang, blogger yang disegani dan bisneswoman yang berjaya !
Aaamiin ~

psstt rajen tak saya ?  :P
sana ketawa sini ketawa, tahpape je penulis neh ~

Papaii, saranghae 







La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

11 comments:

  1. oooh sy belum sempat nak join segmen ni....

    ReplyDelete
  2. o ya, bloglist ada di pag tab blog ieta

    ReplyDelete
  3. Sorry, bukan bloglist. Blog archieve akak ada disidebar bwh tajuk Apa saya dah taip?

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen kak mar sayang..saya baca komen kak mar untuk blog kak ieta..tapi sebenarnya saya pun boleh cedok untuk ubah blog saya..hehe..terima kasih kak..ehhh..tertiba.

    ReplyDelete
  5. uiittt bahasa korea pon ade heheh !

    ReplyDelete
  6. PENGUMUMAN PEMENANG SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta telah dipublish http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/02/segmen-komen-cadang-blog-ieta.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum!
Komen jangan tak komen ye :D
✿ Terima Kasih Taw ✿

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE