Akaun MyHeppi

Assalamualaikum warahmatullah :)

Selamat tengahari. eh taip laju-laju sebab banyak kerja lain nak buat pahni ngee~
Korang dah buat akaun MyHeppi ? Kalau nak tau, MyHeppi ialah laman sosial PERTAMA yang dibangunkan oleh orang Islam. Hehe den kalau bab daftar kemain laju. Ek nak guna tak reti lagi hee ~ Dia sama je macam facebook, tapi yang best, ia laman sosial yang Islamik.


  • Tak boleh download gambar-gambar tak tutup aurat.
  • Tak boleh upload gambar couple-couple.
  • Pastu, ada streaming : Koleksi ceramah-ceramah Ustaz Azhar Idrus, Ustaz Kazim Alias, Ustaz Haslin a.k.a ustaz bollywood, Ustaz Don pun ade.. dan Ustaz Dr Abdul Basit ! Semuaa best-best ^_^V
  • Berniaga pun kena follow syariah law, osemm^^
  • Kalau fb kite like kan, twitter favourite, MyHeppi kita happy :)
Haa tu jelah setakat ni yang sempat tau. yang lain tak habis explore lagi.. hee friends sorang pun takdok lagi, ngeh3 :D 


Daftarlah sekarang di www.myheppi.com ! Jom support komuniti Islamic :)

Nak add penulis jcb ? haa KLIK SINI SINI ^^

psst : My Two Happiness is meaning of my name, soo happy :D

JCB :
Usah mengharap kesenangan.
Dalam perjuangan perlukan pengorbanan,
Mengapa merungut kalau perlu berkorban sedangkan
Hidup memang untuk berjuang lah !
Keep smiling :)
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE