Awak Dah Tua :P

Assalamualaikum rakyat jelata :)
Hoho dah petang-petang baru nak hapdate,
hujan sepanjang hari sangat laa mendinginkan hari ~
Eh, tapi mood hamba tak dingin taw, warm-warm nail je..

Hihi, oleh itu di saat dan kala ini, hamba ingin menyampaikan ucapan :

"Selamat Ulangtahun yang ke-25 buat +Amalina Khalid "

Waahh special ko ek, aku siap buat entry taw.. haha :P
Anyway, aku tak mampu nak belikan mahligai indah, mahupun trasnport bergaya buatmu, namun aku senantiasa mendoakan agar dikau senantiasa di dalam rahmatNya dan dikuatkan kaki untuk tetap di jalanNya, ngeee romantik kan aku ? haha ~


Weh, ni kat bawah ni penat aku buat taw.. khas untuk ko sorang je, kehkehkeh.
Aaa sebelum tu, bagi menambah bukti betapa sweet nya aku, play dulu lagu mp3 - nyanyian indah, aku import khas dari negara jiran ^^


Muzicons.com

birthday girl photo animatedamalina_zpse0f37a08.gif


Psstt.. awak dah tua la, dah boleh kahwinnn kikikiki
Kita doakan awak berjumpa yang terrrrrbaikkk untuk awak ^^
sebab awak baik, mesti Allah bagi yang baik macam awak jugak.
Sabarrr sikit lagi hokeyyy :D
Hakhak

JCB :
Cukuplah Allah menjadi sebab untuk segala yang ku lakukan :)

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE