감사합니다 || gamsahamnida


Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !

감사합니다  apa nak dibunyikan nehh ?? ahaa kalo gamsahamnida tau tak ? Kpop lover dengan penengok korean drama mesti tau kan. "Gamsahamnida" ialah terima kasih :D

Gamsahamnida 1 :

Kepada sweetheart dan nadi jcb, alias pengomen tegar dekat belog picisan ini :)
Tiada kata lain, melainkan "gamsahamnida" dan teruskan meninggalkan coretan di sini ye ! Hehe. insyaAllah, saya akan cuba menjejaki kalian-kalian juga, dan sentiasa meninggalkan coretan blabla saya yang super-panjang. eh ~ Serius, korang selalu buat saya senyumkambeng sorang2 ^^

Mereka yang hemsem, cun dan baik hati :


Gamsahamnida 2 :

Kepada follower yang super sporting, sudi klik 'join this site' :) Atas keringanan tangan korang, makanya jumlah follower bertambah, meski bagi sebilangan blogger ia jumlah yang kecil, hehe tapi bagi den yang hanya menumpang kasih di alam maya ni, jumlah itu  amatlah dihargai. kekeke :P

Ini dia follower 555 : 


✿ Aisyah Humaira 
Kekuatan tidak datang dari seseorang yg gagah tapi ia datang dari seorang yang berjiwa semangat. *seorang muslimah niqab berasal dari negeri jelapang padi ! Salam Ukhuwwah AH :) *jom terjah blog AH ^^

Gamsahamnida 3 :

Kepada sis +Mia Liana sebab sudi pilih dan letak belog jcb dalam bloglist mialiana.com !
Phew phew phew.. suke dan seronok sebab dapat inteprem kat blog ber-pagerank 3 ! ^_~
Haishh umpama mimpi dalam mimpi je :D

Alhamdulillah. eh pasal blog akak, always n poreber lam bloglist saya, dun woghi ^^

Last but not least Gamsahamnida 4  kepada semuaaaaaaa yang pernah singgah sini, hehe saya tau ramai yang jadi silent reader je, *pegahassan* haha. wateber la, janji saya amat hargai kedatangan kalian ! teruskan menyokong jcb oke :)
psst eh jcb ni backhoe kan senanye ? haha ade mak kesah :P

Barakallahu Fikum ^^


JCB :
Pucuk putat layu,
pucuk pauh kembang,
duduk dekat malu,
duduk jauh bimbang. 
:P


La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE