Mr Bie dalam Utusan 23.02.13

Bismillah Walhamdulillah ~

Assalamualaikum semuuaa :)
Saja nak santai-santai, masa fbwalking tadi terjumpa Mr Bie meng'update' di fb tentang ini :


Waahh dah siap keluar paper, mantapp lah. Tak sia-sia, dari sekadar suka-suka boleh jadi popular. Apa pun tahniahhh Mr.Bie atas usaha mengajak golongan muda untuk lebih dekat dengan muzik berunsur ketuhanan dan ada mesej-mesej dakwah. Lepas ni, parodi lagi ye... hehe minat jugak dengan Adik C dan Dato' Amin :D

Oklah nak saji ni, Meh dengar lagu curang by Feelhoney neh, bes ^_^

Muzicons.com

ku akui ku pencinta sejati
ku berjanji yang Kau selalu kusayangi
namun Tuhan selalu ku bohongi 
betapa malunya aku menghadapMu

mencariMu hanya bila ku rindu
mula bersujud hanya bila ku perlu
namun bila Kau beriku cinta
panggilanMu tak pernah aku mendengar

angkuhnya ku pada kejadianku
merasakan dunia lama milikku
kan kelukah lidah bersyahadah cinta 
bila nafas di hujung nyawa

curangnya aku di setiap nafasku
melupakan aku hanya milikMu
jauhkah syurga dari pandangan 
kiffarah dosa sakit ku rasakan

tuhan..berikan aku peluang
curang yang lalu takkan berulang


*Pssttt orang borneo memang berbakat kennnn ~ *senyum-senyum* kbai^^






La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE