Doa Untuk Mendapat Zuriat


Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Allahummaftah 'alaina hikmataka wansyur 'alaina min khazaa-ini rohmatika Ya Arhamarrohimin :)

Harini nak kongsi sebuah doa, yang boleh kita amalkan, khusus untuk pasangan-pasangan yang sudah berkahwin, dan berhasrat untuk mendapatkan zuriat. Haa untuk yang belum berkahwin jangan sukesuki lak, hehe nak doa boleh, takde masalah, yang penting zuriatnya hadir selepas kahwin ye :) *Heee gurau je^^

InsyaAllah doa ni perkongsian dari page Oh My Islam, like ye, banyak ilmu kat sana :)


Selamat Beramal. Kita ikhtiar, kita doa, kita tawakkal. Selebihnya kita serah pada Allah. Kita merancang, Allah juga merancang. Dan Allah adalah sebaik-baik perancang :)

JCB :
Sifat anak yang soleh mentaati ibu ayah,
tidak membantah malah mentaatinya,
halus peribadinya mencontohi Rasulullah,
tingkah lakunya dijaga hanya kerana Yang Esa :)
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE