Tahi Lalat


Assalamualaikum, hepy monday eberibodi..... dah petang baru dapat update, urusan rumahtangga dah selesai baru selesa dan damai nak menaip penuh perasaan. Kekeke. First of all, tenkiyuuu much-much pada yang bagi support dan sedekahkan al-Fatihah untuk ayah mar. Korang memang baik hati. Semoga Allah merahmati kalian, dan memandangkan kalian dengan penuh kasih sayang. Aamiin :)

Sebenarnya konfius nak letak 'title' apa. Hehe kisah berkaitan jerawat dan tahi lalat. Ek nak buh dua-dua cam tamak lak. Makanya, kita letak 'tahi lalat' cukuplah. Tak cukup leh tambah, buat macam rumah sendiri ek :P

Apa kono eh jang tibo pasal tahi lalat lak. Ni semua abang zafri punya mulut laa. Haha hampeh sungguh ! Ada ka patut dia kata eii maktam ada tahi lalat besar. Ek, aku pun konpius, bila pulak ?? Dia ulang 44x, ayat tuh. huhh. Rupanya jerawat tak rasmi yang wujud di celahan muka aku ~ Wekk haha jerawat ni memang besar pun. Sabar jelahhh. Cepat-cepat lah hilang. Kelainan sungguh rasanya ~.~

Tamatlah kisah jerawat yang kelihatan seperti tahi lalat. Haha, aku nak cite pun rasa macam tak senonoh je !! Dah laa tukar topik lain ~ Euww @_@

Ini encik beliau yang kepoh ^^

Tata XD 

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE