Bernafas Dalam Lumpur


Bismillahirrahmanirrahim, 
Allahumma solli 'ala Muhammad wa 'ala aalihi wasohbihi wasallam :)

Assalamualaikum yang matanya melihat ke sini ^^

"Mahu apa lagi akan aku korbankan, selagi ada hayatku di kandung badan, oh terima kasih kerana balasan. Semoga sejahteralah hidup semua ~Oh kawan ;)"

Lailailaiilaii jom bernafas dalam lumpur sesama nak ? Hehe. Apa ? lumpur ?? Jeng jeng jengg.. adeh, apa kes main lumpur-lumpur laks ni. Rinduu jugak dengan anak-anak yang berada di Kuala Lumpur, sohabat-sohabat tersayamm. Hmm kapan mau ke sana lagi, hujung bulan insyaAllah, yeahh :)

Entry ni takdak kaitan pong dengan lumpur, yang nak highlight adalah NAFAS, bernafas. Haa ce dongakk ke atas, bukan tengok ceiling, ce nengok header baru beliau. Muehehe. Cun dok ?? Sapa cakap tak cun, meh nak pok :P Haha cun la sangatt, ni kes nak bagi nafas baru kat laman polkadot ni, lemau dah nengok berbulan macam tu, hiks.


Emm guna photoscape je, buh frame letak tulisan, haa keep it simple. Kengkadang yang simple lebih menyenangkan mata :) *Keep it simple ^^ bak kata adik +Nurul Aini, eh aini kata apa ek ? Hehe cantik itu subjektif, jelita itu abstrak. ahaha sekian ! Ahaa untuk multi tabbed widget yang baru macam kat sidebar tu, hehe kalau nak boleh ikut tutorial kat SINI. Den nak buat tutorial-tutorial ni tak berbakat sangat macam timizero.my :P

Hmm mohon pengunduran diri lah, moga korang semuaa sihat-sihat supaya dapat terus beribadah, haa kerja pun ibadah tau, makan pun ibadah, lari-lari anak untuk naik ke ofis pun dapat pahala taw if kita niatkan kerana Allah ! yeahh let's do for Allah :) Psstt hatta tulis blog pun adalah ibadah, as long as you write 'apa yang Allah suka' ^___^ 

Terima Kasih semuaaaaaa yang menceriakan JCB. Top kommentor bulan MAC, orang nak kasik hadiah ni, untuk dua orang kot, kalau nak angguk laju-laju, tak cukup laju hadiah tarik balik :P XOXO

JCB :
Honesty is such a lonely word. Honesty is hardly ever heard.
Everyone is so untrue. 
I don't want some pretty face to tell me pretty lies. 
Anyone can comfort me with promises again. 
All I want is someone to believe :') 
inspired by RBK :P

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE