Gigit dan Kunyah Laptop !!


Okeh taktau perkataan apa nak digambarkan bila dapat bukak semula laman ni. Nak jerit ? Warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Nak hore hore ? Yeayy yeayy yeyyyy i'm back again !! Nak gigit laptop ? pastu kunyah ? Krup krap krup krapppp, yihaaaaaaaaaaaaaaa oh i miss here, i miss this, this, this, i miss u guys !!!!!!!!!!!!! GHINDUUUU oiii tolong lah paham !! Ghindu nak menari kat bawah entry korang. Hoho. Eh jap jap, ada orang rindu itew tak ? Muahaha. 

do others care ??? @_@
Oke nampak kan ke-overan di situ setelah sekian laaamaaa berrpiiiisaaah, akhirnya bertemu ~~~~~ *feeling lagu Jamal Abdillah. Hihi kekok lak, hai hai hai semuaa.. rasa nak hai hai je, hemm haiii lagii.. hehe *senyum-senyum kambeng sambil tengok atas bawah kiri kanan. Pastu imagine gi piknik kat blog korang-korang yang osem ! Haiishh memang osem la, sangat banyak komen yang ditinggalkan sepanjang pemergian daku. 

Toce toce teriiiiima kasiiihhhhhh ahmattttttt *nanges airmata air*

Oke, enough for new comeback. Eceh bajett. Veghi the terharu sebab adik +Nur Irdina menanti update akak. Hihi rasa diri disayangi sebentar ;) Tak sabar nak g blog dina, mesti ada doodle baru :D

PERHATIAN : Pada insan yang bernama +Iha Zaliza , +Nurul Aini , +Hatimi Tahirruddin tolonggg email @ inbox fb saya, kasik alamat korangz okey ! Nak pi rumah hantar surat saman. Eh tak tak, nak buat tapak mengundi minggu depan, ahakk. Sekian !!!! :P

Oke lah, tata. Assalamualaikum ! ^_^





La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE