Teknik Urutan Baik Untuk Bayi


Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum seisi alam :))

Allahumma Anta Robbi, La Ilaha Illa Anta, Subhanaka Inni Kuntu Minazzolimin ^^

Siapa suka baby ?? Angkat tangan kanan, turun tangan kiri. Hehe comel kan enchek baby ! Subhanallah indah ciptaan Yang Maha Kuasa :) 


Ehemm, nak tulis pasal teknik urutan untuk bayi mana laa saya tau. Hehe nak kata dah ada pengalaman urut baby sendiri, belum lagi, kaming sun insyaAllah ada rezeki, nak kata pakar kanak-kanak lagi la jauh sekali. Sejauh berjalan kaki dari Johor Bharu ke Alor Setar ! Kehkehke :D

Tapi teruja jugak nak kongsi, sebaaabb ramai sangat tahun ini sahabat-sahabat satu sekolah, satu universiti yang dah jadi mama, ummi dan ibu ! Yeayy alhamdulillah, tumpang gumbira dan tumpang tak percaya. Hehe, ekk korang dah ada anak ? Tahniah-tahniah :D

Miracle kan kejadian Allah. Subhanallah Subhanallah. Dan yang paling dekat dan hampir ialah my sis in law yang sedang membilang hari ! Hehe makanya, atas alasan itulah gue nggak bisaa lagi beronline 24/7 tanpa gagal selepas ini ~ Muahaha. Kerana musti menjaga, menguruskan kanak-kanak berdua lagi tu, dina dan zafri. Plus, kat sana takdak intenet. Tapi kalau ade pong, budak berdua ni musti takkan kasik chance untuk gue mengadap laptop dengan aman ! 

Makanya, selamat tinggal dunia maya :P Haha takpe, ada chance online, saya akan online laju-laju untuk singgah kat blog korang ye. Ni pun autopublish kot huhu.. Eh haaa lupa pulak, nak tahu pasal teknik urutan yang baik untuk bayi, boleh baca kat SINI ^^ Moga bermanfaat ~ Semoga korang dan bayi korang sihat dan membesar dengan baik. Dan semoga jadi anak soleh dan solehah :)))

sebahagian dari teknik :)

JCB :
Kenangi Ibu Bapa 
Doakanlah Sejahtera 
Kita Anak Harus Membela 
Apabila Sudah Dewasa 

Jangan Biarkan Mereka 
Sia-Sia Di Hari Tua 
Kecewa Hidup Dan Merana 
Kerna Perbuatan Anak Derhaka 

Bahgiakan Mereka 
Hingga Ke Hujung Usia 
Bila Sampai Waktu Ajalnya 
Anak Soleh Sebagai Harta 


La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE