Resepi Baby Barbeque



Bismillahirrahmanirrahim, Bismillahi Syafi Bismillahi Kaafi, Bismillahil Mu'afi.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :)

Malam tadi pas tengok masterchef ingat nak bw, sekali line ada gangguan daaa.. apa pun tak boleyh. Maka nya hari ni pagi-pagi lagi dah sibuk online. Hehe. Apa pun update dulu, pasni baru menyemak kat blog orang. Akan cuba membalas jejak sebaik mungkin. Horhorhor ^^

Emm, since baby yang ditunggu-tunggu tak keluar-keluar lagi - syok agaknya duk lam perut mama dia, kitorang plan nak bakar-bakar rumah ayam malam ni. Setel basuh ayam, pastu konpius nak buat bahan perapan ayam. *Almaklum laa selama ni tukang makan je, muahaha. Mujur ada internet membantu masalah saya yang boleh menjejaskan keharmonian sejagat :D

Makanya, ikut jela resepi paling mudah dan semua bahan yang dah sedia ada kat rumah ! Tapi.... kaann.. cek konpius beza jintan manis dengan jintan putih. Aishhh mujurlah internet membantu sekali lagi. Haha gigih kau, search perbezaan jintan manis dan putih. Hemm lantak la korang nak cakap ai ni tahpape ~ rempah ratus pun tak kenal ada hati nak join masterchef ! Haha XD

Bagi yang taktau jugak, sep sikit.. kita geng ! ^__^

cer teka cer teka, yang mana jintan putih, jintan manis dan ketumbar ? :P
Eh entry ni bukan ai nak share resepi pun, saja nak bagitau guna resepi dari myresepi, and saja gatai letak nama barbeque kitorang malam ni baby barbeque - sebab menanti baby airis yang tak kunjung tiba ni. Haha kakak dina dengan abang zafri dah sedia nak buli ni :P
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE