UM Result

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum w.b.t,

Salam Jumaat semua.... Selawat 3x dulu <  اللهم صلى على سيدنا محمد وعلى آله وصحبه وسلم >

Alhamdulillah.. Lebih drpd 3x lagi bagusss~ ;)

Hoho, so hari ni [sempena jumuah yang barakah ] result exam semester lepas pun telah dikeluarkan secara rasminya di umsisweb.. kikiki adoii result oh result!

So, thanks to cik Amalina sudi infom!! :P

Hmm bila cakap pasal result yang dah secara muktamad [ tak ble digubal & dipinda oke ], macam-macam laa reaksi student kan..



Ada yang gembira (sangatt kerana terlampau cemerlang atau pun terlampau tutt) :P


Ada yang biase2 je (siap ble ckp : ekk ade aku kisah) ~ aishh apa jenis daa 


Ada yang sedih (hukhukk maybe expectation tinggi atau menangisi ke'sengal'an diri sendiri)


Ada yang takde perasaan (ada gak ke ? seumpama mimpi dalam mimpi)


Ada yang over trauma (lempang diri sendiri tanpa sebab) ~ hehe ade ke aku reka je :p


Ada yang positif (It's ok, next sem try lg best..nak study awal sem) ~ euww hehe bagusssnyee!


Ada yang negatif (Ek eleh ni mesti pensyarah kedekut markah! ataupun Ni mesti pensyarah tu bla bla)

Ok, ape pun kategori anda.. huu sila la bersabar & terus lah be positive okeh!

Hehe result tu sekadar gred je (hah walaupun sekadar gred jgn pandang enteng okes ^^)
Apa yang penting adalah  kita dapat belajar sesuatu.
Oke definisi belajar kan : Berlaku perubahan dalam diri pelajar sama ada dari sudut pemikiran, tingkahlaku dan psikomotor.. :)

Emm pastikan perubahan yang baik laa.. hehe so chill oke. Next time try the best lagi!
REMEMBER : NEVER EVER GIVE UP! ~ clean ur mind (most important ur heart) :D

* Hati membentuk Pemikiran, Pemikiran melahirkan Tindakan (^__________^)

Let's Create Happiness! :: It's Always Start From Myself ::
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE