Coca cola ada alkohol!

Bismillahirrahmanirrahim, Assalamualaikum w.b.t,


Selamat berpetang-petang semuaa :)
Apa menu minum petang hari ni? Teh O? Teh Tarik? Kopi? Atau ada yang minum Coca Cola petang2 cam gini.. Hehe. Apa pun yang korang minum, semoga semuanya dijamin halal & selamat ekk.
Yela, kalau minum kopi pun memang ler halal, tapi kalau x bayor kan jadi haram tuu.. hihi :P


So, tadi aku ada TER baca satu artikel dari blog ni : 
http://sembangatok.com/2012/02/06/rahsia-coca-cola-terbongkar-selepas-125-tahun/


Ada gambar paper pendedahan rahsia Coca Cola yang diminum oleh kita selama hari ini. 
RAHSIA 25 TAHUN AKHIRNYA TERBONGKAR!!



Ni aku share image dari blog tersebut :
cuba tengok yang dibulatkan merah tuu.



* Sekadar perkongsian, nak lebih lanjut siasat lebih mendalam :) dalam blog yang aku bagi link tu pun ada share komen Ustaz Azhar Idrus tentang isu ni..

Ustaz Azhar cakap kat Israel diorang tak jual Coke coz they know yang Coke ni memang tak elok untuk usus.
Diorang just beli Coke untuk cuci mangkuk tandas semata2. hukkk~
[ ado laie yang sanggup nak minum ker ]


* Sekadar nasihat : tak payah minum la.. banyak da video yang share pasal 'effect' Coke ni kan :)

Yang baik jadikan teladan, Yang tak berapa nak baik jadikan sempadan :P

Segalanya bermula dari dalam diri saya. Jom Cipta Bahagia~~~~~~~~ :D
















La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE