1001 2012 ;)

Bismillah, Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.....


Hihi pemberitahuan ini adalah percubaan kedua cik mar berblogging setelah kali pertama tewas kerana terlupa password. ayoyo poyos je~
Ilham timbul semula pasai exam baru ja habiss.. hehe sebelum ni bz la kunon. tapi tak pa kira ni azam taun ni la, 2012 nak aktif berkongsi pengalaman ngan pembaca [kalau da yang sudi la.haha] yang bermanfaat je okeh ! chill~


History blog ADA APA? :


Tapi laicehh la jugak kan nk pikir name blog ngn url apa nak gune kan? nak url yg simple tp gempak. caitt smpi ngantuk pikiaq taw. at last ter'search' nama-nama arab. mayesa!cam cool je~
emm nak tawu tak apa makna mayesa...?? hehe PENAMPILANNYA MEMBANGGAKAN!!
wahhhh cool gler! ahahaha <---- sengal.
nama blog lak men hentam kromos je. ada apa? keep it simple kan :)
The End pasal history url & my blog name~~


Harapan dan doa : Semoga ia dapat menjadi medan perkongsian ilmu, pengalaman & pelbagai kisah yang bisa mencuit hati ;)


dengan ini saya merasmikan blog 'mayesa-jcb' pada tarikh 10 januari 2012 tepat jam 11.00 malam. sekian, wassalam :P
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE