PETUA yang MEMUDAKAN :D

Bismillahirrahmanirrahim,
Assalamualaikum w.b.t.


Tips tips tips tips siapa nak tips angkat tangan ..??!
Nak angkat kaki pun bole jugee. hehe. [abaikan gaya pengiklanan poyos ini]


Hoho hari ni nak tulis pasal tips kempiskan perut la. Tadi sesambil duk melawat blog-blog orang terdetik nak search 'petua mengempiskan perut' ehek2. kantoi perut buncit :P






Adeh, malu rase nye kan kalau muda-muda dan masih anak dara tapi perut? ek? [ok taknak mention bebanyak kali]. So, search and search jumpa la satu tips yang simple and tak perlu nak pegi cari daun apa bagai nak kena tumbuk la apa la, just simple and kompem leh wat sekerap yang buleh :)


TIPS 1 : Bancuh segelas air asam jawa dengan air panas. Kemudian biarkan ia semalaman. Keesokan harinya boleh la minum dengan jayanya. 


kalau larat minum la tiga gelas tiap2 ari hihi


TIPS 2 : Ambil  lendir lidah buaya campur dengan air asam jawa dan masakkan atas dapur sampai pekat. Kemudian bila dah suam boleh la sapu kat perut okes~
ini dia lidah buaya @ nama sains nye aloevera~
* pilih la mana-mana tips yang mudah di aplikasikan. hehe. 
SELAMAT MENCUBA n SELAMAT KEMPIS :P

Sekian untuk helpful tips kali ini. Terima kaseh sudi baca ;)


sumber : http://www.petuatradisional.com/tips/

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE