Rahsia Couple 7 Hari

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !

Kakakss Adikss Abangss Pakcikss Makcikss :)

Apas khabars imans semuas haris inisss ? Haraps semuas nyass sentiasas berusahas memeliharas & muliharas imans yewss. *hohss sengalss.

Rasanya belaka mesti da tengok kan 'bidio romantis' by seorang adik yang sangat penyayang terhadap boiprennye. *Ho emm giee.

Saya tak la berniat nak sebarkan cerita adik tu or nak kutuk beliau kawkaw. Pasal-nya saya cuba meletakkan kasut saya ditempat beliau. Dan perasaan simpati dan kesian lebih menguasai. Pasal-nya adik tu penyayang, romantis tapi wrong-time diknon oi. Ni bukan masa nak bercintun. Ini masa adik belajo sungguh-sungguh dik. Siyes ahkak dulu pon main cintun time skolah. Menyesal tak sudahh sampai today taw :P *Opsss

Itu satu. Plus, baru la tujuh hari. Lahaiii. Speechless mak nak. Takpe lah, kita maafkan adik tu. Janganla sebarkan dah bidio romantis beliau lagi. Kasihan la dengan mak apak beliau. Mesti kena hantamm sama jiran-jiran. Sobss sedisnyeee.


Tu la kita patut bersimpati dengan generasi hari ini. Hidup dalam teknologi tanpa kawalan. Sedangkan mereka perlukan bimbingan dan dorongan. Supaya bila menggunakan teknologi lebih terarah pada kebaikan dan terdorong kekreatifan pada hal yang sepatutnya ! Sebagai generasi yang lebih senior atau super senior, 'kutukan' kita tidak akan menyelesaikan masalah ummat yang berakar umbi dari hilangnya rasa malu. We keep on praying for our kids. Then, be a gud 'role model'. That's all. 

Semoga kita semua Allah pelihara dari melakukan hal yang sia-sia :)

Eh, tajuk rahsia couple 7 hari. Mana rahsianya ? Tahh mana la cek tawuuu. Tanya la yang pakar. Herher :P

Malam ni tarawih. Jangan lupe ye ! 

Nak cuci mata ? Klik SINI ^^

La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE