Ketagihan

Assalamualaikum !

Selamat Monday eberibodi, eh selamat bekerja bagi yang bekerja. Eh, syok oo jadi penganggur tanpa gaji macam wa. Kehkeh makanya, bersyukur laa ekau hado keje. Susah senang bertabahlah ye belake. No job for freeeee. InsyaAllah, keje halal moga Allah redha nan kalian. Aamiin :)

Cafeland.




Perkara macam ni laa yang faling aku pantang sekali. Sobss. Dah lama tak main game tau. Lagi-lagi game kat pesebuuk ! Sepanjang-panjang makcik ade pesebuk tak pernah pernahh nyaa nak main game. Tiba-tiba semalam, dah kenapa tiba-tiba tangan cuba try test main. Eh eh bes pulokkk. Hahahaha.

Ha, betul lahh perkara camni laa aku faling pantang ! Dah start main, dia macam ketagih. Aiyooo. Dah bulan-bulan Ramadhan ni. Hok molek nya wat la yang berfaedah sikit kan. Huuu pity on me. Please anyone, help me. Siapa yang tahu cara nak hilang kan ketagihan main game !! Huhh ~

Sama gak tengok derama ke hape ke, melayu ke korea ke apa-apa la. Kadangg bukan taknak tengok. Bukan bajet mulia. Hahah. Tapi sebab ada penyakit 'mudoh over'. Haha kadang feeling terlebih. Kalah pelakon tu senirik. Selected. Tengok yang tak jadi kegemaran ramai. Baru la tak fanatik. #Inisemuapoyolahmeheni

Aah tah apa-apa aku merepek pagi Isnin ni. Haha maaf la ye. Kurang bermanfaat. Sekadar renungan bersama. Kalau benda yang berkaitan dunia buat lelama pun tak rasa lama. Faham tak ayat den. Contoh cam tengok tibi 3 jam. Watlekk je. Tak ase lama puun. Tapi kalo ber-ibadah, aiyak berkire je. Setengah jam je poon ase tapi ase uishh lamanye. Camtulah manusia ~

"Ya Allah bantulah kami supaya sentiasa mengingatiMu, sentiasa bersyukur  dengan segala nikmatMu dan kurniakan kami nikmat suka beribadah kepadaMu."-Aamiin

*Keep on praying for Syria, Palestin, Mesir, Rohingya, and all Muslims :')



La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE