Rahmat Ujian

Assalamualaikumm warahmatullah :)

#Ramadhan 13, cepatnyaaa masa berlaluu kan.
Banyak hutang bw nehh. Hehe pape pung, esok nak cube bw semampu mungkin. Hehe. Rindu nak buh komen pepanjang neh :) Terima kasih pada yang rajen komen banyak-banyak tanpa jemu. Sayang sangat-sangat  ♥ ♥ ♥
Jazakumullah Khairan Kathira ^_~

Anyway, special dedicated lagu ni untuk korang korang yang macam ada masalah. Eh kita tukar bukan masalah, UJIAN. Rahmat ujian. Seriuss suka sangat dengar lagu ni, rasa macam emm.. aa dengarlah sendiri.. hehe. Happy to share. Play this :)




Dalam derita ada bahagia 
Dalam gembira mungkin terselit duka
Tak siapa tahu
Tak siapa pinta ujian bertamu

Bibir mudah mengucap sabar
Tapi hatilah yang remuk menderita
Insan memandang
Mempunyai berbagai tafsiran

Segala takdir 
Terimalah dengan hati yang terbuka
Walau terseksa ada hikmahnya

c/o
Harus ada rasa bersyukur
Di setiap kali ujian menjelma
Itu jelasnya membuktikan 
Allah mengasihimu setiap masa
Diuji tahap keimanan
Sedangkan ramai terbiar dilalaikan
Hanya yang terpilih sahaja
Antara berjuta mendapat rahmatNya

Allah rindu mendengarkan
Rintihanmu berpanjangan
Bersyukurlah dan tabahlah menghadapi

c/o

Segala takdir 
Terimalah dengan hati yang terbuka
Walau terseksa ada hikmahnya

repeat c/o 2x

Allah rindu mendengarkan
Rintihanmu berpanjangan
Bersyukurlah dan tabahlah menghadapi
Segala ujian diberi
Maka bersyukurlah selalu

Sumber lirik : SINI


Kalau nak lagu ni versi youtube KLIK SINI  ;)

BAJU CLEARANCE STOK MURAHHH - KLIK SINI :)

JUBAH PROMOSI, MURAH & CANTEKK - KLIK SINI :D


NAK COMEL , KOMEN KAT BAWAH NI, OKEYY ? 

Hihi, waitt 4 my komeng oso at ur site :P
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE