Nota Pagi Jumaat

Alhamdulillah, bertemu Jumaat lagi. Alhamdulillah masih in Ramadhan zone lagi. Tapi sedihnya, harini adalah Jumaat terakhir dalam Ramadhan. Huhu sekejapnya masa berlaluu.

Assalamualaikum sahabat blogger yang dikasihi, juga readers yang saya sayangi. Em jarang dah menulis sekarang ni, macam bizi sangat je hehe. Saja kumpul azimat banyak2 bulan pose ni, beruzlah kononnye. Puii :P

Tengok tajuk kemain bernota bagai kan haha. Sebenarnya saja test menaip guna tab ni sesambil tunggu nak bersahur jap lagi. Mak aii lenguh jari mencabar sungguh. Hihi selalu kai laptop. Apa barang menaip kat skrin kat keyboard baru cool :P alahai apala yang aku merepek ni haha maaf ye siapa yang membaca.

Hajat hati nak tulis muhasabah tapi ni dah kelaut dah tulisannya. Astaghfirullah. Jom kita banyak2 doa hari ni. Kita ni banyak dosa, suatu hari kita akan balik jumpa Tuhan kita. Dan kehidupan slepas tu la yang kekal abadi. Kita mohon agar Allah ampunkan dosa2 kita yang telah lalu, sekarang dan akan dtang. Nobodys perfect, everyone make mistake. Tapi yang Allah paling sayang dan suka mereka yang bertaubat.

Jom jadi golongan taaibuun. Guna mata, telinga, akal untuk memerhatikan dan memikirkan kebesaran2 Allah. Jom cakna dengan perintah dan larangan Allah kalau kita nak Allah cakna dengan kita di akhirat nanti.

Salam sayang dari JCB ~ keep praying for lailatul qadr, moga kita terpilih untuk menjadi orang2 yang beruntung~

#dun forget to read alkahfi guys ^_~ xoxo
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE