saya sayang dia :)

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

Tajuk ngengade kan..hihi

Ye la 'dia' merujuk kepada MR Exam yang 'just around the corner' skang ni! gulp!

Then, apa yang aku duk menaip entry nii, pi la study! hukhuk.

Tak Tak.. nak study la ni PROMISE~

Nak Wish Goodluck je kat seeemuaaa student UM^^ -bajet 1 UM baca :P

First thing, korang kena LOVE exam ni taw.. haa nanti takde la tension2 an an aaa :D



Tapi, kalau korang taknak LOVE dia pun tak hape.. nanti lau tension2 tak bahagia,taktauu~
Ayookkk...

Then, mesti BELIEVE YOURSELF!

Yang ni mesti kena ada.. believe ni macam tongkat sakti taw..sangatt magic!
percayalah. ni tak tipuu munye~


Kalau tak yakin diri.. susahlahh nanti lam dewan eXam gabra.. habiss la~
hilangggg semua T_T

Nauzubillah!

Last but not least DOA & TAWAKAL never left!
Paling Penting.
Amat Penting.
TerPenting.
Remember :D

"Apabila kamu berazam, maka bertawakallah kepada ALLAH"
-Surah Ali-Imran:159
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE