saYa seOrang cateRer^^

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

Saya seorang caterer!

heh, sejak bila pulak ana sign kontrak jd caterer neh~ hihi

emm actually last week join sebuah Restoran Arab Wadi Hadhramaut catering untuk 2 event besar. Satu untuk wedding kat Dewan Seri Endon, Putrajaya dan
satu lagi untuk GT1 JAPAN kat Sepang.

Yang fenting dafat pengalaman baru, kisah baru. Dalam donia niii janganler belagak okes, kalau kita manager, ke big boss ke n so on layan la pekerja kita dengan berhemah :)
contohilah big boss & manager wadi hadhramaut! kikiki osemm~

dann.... kalau kita pekerja, bekerjalah dengan amanah!
gaji kita mestila nak barakah kan kan.
siapa pun kita.. kita tetap ada Yang Punya :)
* tak payah nak ekk sangat deh, bila2 je leh kena tarik*

Nah, malas nak cite pepanjang.. nengok gambar jela ek.

:: muke over excited sebelom pergi ::

:: sampai kat restoran wadi hadhramaut^^ kumpol kat sini then naek bus sesame ::


:: sementara tunggu2 orang laen datang, kena hidang air arab-VIMTO, sodaapP ::


:: banyak sangatt! tapi lapo punye pasal licinnnn~ :) ::



:: kat dewan seri endon, sesi setup menyetap ::



:: haaaa part ni paling besy! haha cuci pinggan periukk slame 3 jam tnpa henti ::


:: haha ni hari ke- 2, muke tonyek dahh.. ::
*baju semalam (tak balik umah, tido hotel sepang je-sampai hotel 3pagi letrik takde! haha)


:: haaa kat litar sepang! sekali seumo hidupp. den ado, ekau hadoo?? hahaha ::

p/s : suara kalau dah kepit, takpe laa bersyukur seadanya, dah Allah nak bagi kan. gigi kalau nak pakai braces pun takpe lah..mungkin kalau tak pakai mengundang sakit dsb. tapi yang penting hormat orang sekeliling kita.
tak perlu tau pangkat baru kite nak hormat.

JCB : 'setiap orang yang Allah cipta sekeliling kita, ada fungsi tersendiri,
hargai dan hormatilah seadanya'
:) 


_maaf kan saya, ini tidak ada kena mengena ngan sesiapa_
PEACE!! V(^_^)V
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE