Baby Airis Balik Rumah

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum warahmatullah :)

Salam petang jumaat yang barakah. Allah, alhamdulillah dipanjangkan umur lagi untuk menaip di sini. Fuhh fuhh tiup-tiup sikit, blog mcm dah kian bersawang je. Hehe hadoiii laa sekarang macam dah kurang passion nak berblogging, ecewah passion. Hemm hemm blog sendiri pun dah tak cara sangat, apatah lagi menziarahi sobat-sobat blogger. Huhu ramaiiii yang saya rindu nak baca tulisan mereka :'(

Hoho, keep smiling insyaAllah ada rejeki nanti akan menziarahi mereka-mereka. Biar laa depa tak ingat dah kat cek pun, cek still keep them in memoghiii :P Hanya waktu membataskan pertemuan antara tulisan dengan tulisan. Hoho bijaknya daku berpujangga. Angkat bakul, masuk bakul, keluar bakul, wassalam.

Haha nampak tak kemerepakan di situ, kesiaaaaannnnn dengan diri sendiri :P Eh eh baru perasan tajuk, haa alhamdulillah berita baik, berita baik. Baby yang ditunggu-tunggu, dah pun lahir, alhamdulillah alhamdulillah. Airis Zara lahir minggu lepas hari Khamis 2hb Mei :) Airis terpaksa keluar melalui operation, sebab dia dah terlebih matang dan dah termakan taik dia. Huhu sobss sian Airis, kena duk lam inkubator, kat hospital 6 hari, Selasa lepas balik rumah daaaaa, alhamdulillah.. cuma sekarang Airis kena continue check-up sebab platelet rendah :)

ni Airis 2 hari lepas dilahirkan
Macam muka kakaknya. Hihi. Hari-hari ngadap Airis comel. Dah takde masa nak ngadap laptop :P Kekeke. Padahal Airis tido 28jam *kiasan tido je kejenye budak tecik nii.. Berak minum susu pun kena kejut. Hihi Zara.. Zara.. Selalu kitorang panggil Zagha. Ikut cara sebutan abang dia, Zafri :) Kat bawah ni gambar Airis semalam, asyik senyuum je dia kalau dah selesa, dah mandi, dah kenyang pastu nak sambung tido :)

sempat snap time die senyum lebar !! XD
Oke lah itu sahaja. Kbai. Take care semua. Positikan diri, cerahkan hati. Hidup memang untuk diuji, bertabahlah ! Kita kan orang beriman. Yeahh ;)


La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE