BELOG JCB dah di REVIEW oleh Belog Sop !!


Bismillahi Hual Awwalu Wa Akhiru . .

Huargghh rinduu.. rindu.. ~dush dush tumbuk skrin laptop !
Siyess rindu sangat nak menaip entry di sini . . Korang ? Rindu x ngan cik matahari ? hikhik *senyumseindahsuria

Oke fine! 
Sebagai tanda terharu dan ucapan terima kasih
 kepada abang Sop sebab sudi review belog JCB, 
entry pertama selepas sekian lama tidak mencoretkan sesuatu ..
nahh ‘BELOG JCB dah di REVIEW oleh Belog Sop !!’


Eh saya .. 
selaku writer kat JCB ni 
nak ucapkan ribuan plus jutaan terima kasih kepada abang Sop
 dan team review yang lain sudi jugak terjah 
dan men ‘scan’ belog JCB yang x seberapa ni !

Sekali lagi Terima Kasih Terima Kasih Terima Kasih ^_^
Jazakumullahu Khairan Kathira !


Bagi cik matahari kat sini, sangat2 menghargai segala komen dan kritikan yang membina sebagai pemangkin dan semangat untuk MAR terus menerus berblogging dengan jayanya ~ hekhek.


Sesungguhnya. . *ecewaahh  korang la inspirasi sanubari.. hihik :P
Btw, nak wat summarize sket
 sal apa yang geng review dah nasihatkan kat saya.. hehe :D

  1. Belog JCB masih boleh diperkemaskan dari segi susunan widget dan header.
  2. Warna tulisan boleh diperkemaskan untuk kelihatan lebih menarik dan mudah untuk dibaca.
  3. Widget juga boleh disusun atur untuk kelihatan lebih tersusun. Widget yang kurang penting elok dikurangkan untuk meringankan blog
  4. Adverlet baik buang sahaja kerana merugikan blogger
  5. Teruskan menulis dan berkongsi kerana Sop lihat entry dari Belog JCB agak sedikit.
  6. Semoga Belog JCB akan terus berkongsi kerana ada keistimewaan dalam penulisan Cik Matahari :)

SUKE SUKE :D

Oke insyaAllah pasni,
 saya cik matahari - euww -  writer JCB akan membuat penambahbaikan. 

InsyaAllah !

Dan korang kalau nak tambah apa2 yang korang rasa, 
boleh la drop pendapat korang tentang belog JCB kat sini ! hehe.. segala keikhlasan untuk membantu amatlah dihargai ;)


P/S : Psstt.. korang korang yg comeii . . teruskan membaca & menyokong JCB yeee !

Jap, kalo x caya jom cek kat www.sop.name.my !

JCB : 
Orang yang paling tidak bahagia adalah orang yang tak mahu perubahan ^_^
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE