:: miStiK ::

Orang sibuk cite merdeka, aku tetibe nak cite mistik lak.
Apa kes??
 Hekhek.. apa2 pun ijinkan saya ucapkan salam :

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh,

warga dewan sekalian..
adeh pokak telingo den dongar bunyi morcun!
baguihh ko lotup jo bumi neh!!
patuit ponn dah kul 12.02!!

Merdeka Merdeka
Adehhh ~~~ -.-" *merdeka la sangatt

ahh tak kire sambung balik tajuk mistik,
korang pernah tak kan kan ade kawan yang suke cakap sensorang???
ade tak ? ade tak ?

emm takde la, tadi time relief kelas form 2.. 
diorng duk sibok suh cite sal hantu, haishh budak2 jame lor nii =.='

Pastu, tetibe terbukak cite sal ada sorang student form 1 neh,
diorang cite, 'dia' suka cakap sorang2.
Kadang-kadang dia pegi astaka memalam then cakap sorang2.
Ataupun duk kat tangga, tiba2 cakap sensorang~~~

At last, den tanyo la.. sapo namo plajar tu..
Tokozutt jap! she's one of my student.
Dalam kelas normal, takde masalah.. 
Pelik~~ Pelikk~~~

Satu lagi habit dia, dia sangat terkenal dengan 'suke mencuri'..!
ek.. ek.. ?
Adehhh~~ korang pernah tak jumpe orang camni?
Mencuri sebab tak puas hati orang tu ade barang lebih daripada dia??
Or mencuri sebab dia tak leh dapat mende tu, so dia amek orang punye..!

Haa otomatis den teringat kat ado sorang senior den macam tu dolu!
Haishh pelik sungguh, mencuri sebab nak puaskan hati sendiri !_!
Harap muke je lawo!
Ek~

Mistik kaaaann -.-

Tapi, tak heran la.. 
contoh kaan, cam student den tu maybe tekanan kott..
dia ada kisah hidup sendiri yg sensor nk koba kat sini.
and cam senior den tu pun camtu, siasat punya siasat ropenye
dia pun tertekan gak, ayah die garang giler kat umah!

Mistik kaaann -.-

Hehe kalau tak mistik ponn tolonglaa cakap mistik :P


JCB : Wanita tak seharusnya menjadi bulan 
yang dengan mudah dilihat semua lelaki. 
Tetapi jadilah matahari yang silaunya
 akan membuat lelaki tertunduk sebelum memandangnya.
peacee peacee !! V(^_^)V
La Ilaha Illallah ✿ Allahu Akbar ✿ jom cipta bahagia
2leep.com

ARTIKEL MENARIK GILA, BUSUK & PINGJE